Szülői vélemények - Szlávik Marcsi babaúszás

Így látják mások a Borsika Babaház - Babauszit

Az alábbi linken Te is tudsz véleményt írni Rólunk:

http://search.google.com/local/writereview?placeid=ChIJKf4DqI_DQUcRDE1WpOhRyPw

♥ ♥ ♥

Kedves Szülőtársak!

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a Borsika Babauszit. 1 éves kisfiunkat, Milánt 5 hónapja hordjuk ide babaúszásra. Mikor megszületett, gondolkoztam rajta, hogy vigyük-e úszni vagy sem, mivel annyi érvet és ellenérvet hall az ember a babaúszással kapcsolatban, végül úgy döntöttem, hogy nem viszem. Őszintén, nem hittem benne.

Majd úgy alakult, hogy 6 hónapos korában nem forgott a „Nagykönyv” szerint mindkét irányba, csak hasról hátra, így a háziorvos doktornő babaúszást javasolt, Ő ajánlotta a Borsika Babauszit. Mivel nagyon fontos számunkra gyermekünk testi és lelki fejlődése, így megfogadva a doktornő tanácsát, úszni vittük. Az első foglalkozásra kicsit félve indultunk, nem tudtuk, hogy fogadja majd a fiunk ezt az ismeretlen közeget. Meglepetésünkre, nagyon jól fogadta. Örömmel töltött el minket, hogy élvezi a vizet és a mondókákkal egybekötött feladatokat.

Ezután történt a CSODA. A mozgása rohamos tempóban fejlődni kezdett. Az első alkalom után forogni kezdett, a második után felült, a negyedik után pedig mászni kezdett, majd felállt a mi Kismanónk. Mindezt egy másfél hónap leforgása alatt, nem akartunk hinni a szemünknek.

Ezek után minden kétségem elszállt a babúszással kapcsolatban. Azóta is rendszeresen hordjuk úszni a kisfiunkat egy héten egyszer. Mindig nagyon várjuk a szombat délutánt, hogy kedvenc családi hobbinknak örvendjünk, mivel az külön jó, hogy mindkét szülő bent lehet a vízben a babával, így az egész család örömét leli a foglalkozásokban.

Marcsi, az oktató, nagyon kedves és mindenkivel külön is foglalkozik és segít, ha szükség van rá. Mivel kis létszámúak a csoportok, így mindenkire jut megfelelő idő és ami a legfontosabb, nagyon ért a gyerekek nyelvén.

Köszönünk mindent Marcsi! Jó, hogy vagy nekünk!

Üdvözlettel:

Novák Milán szülei, Dóri és Zsolti

Milán2 Milán

♥ ♥ ♥

Egyik ismerősünk ajánlotta a Borsika Babauszit.
2012 február végén, mikor Réka 3 hónapos lett elkezdtük az úszást.
Elmentünk megnézni egy próba órát, ami nagyon látványos és jó hangulatú volt. Következő hétvégén, mi is csatlakoztunk a kezdő csoporthoz. Rékának nagyon tetszett az első óra, 3. órán, már merült is. Magabiztosan ugrál a vízbe és karúszóval átússza a medencét hosszában. Az úszás mellett Dévény tornára is jártunk, mert Réka mozgásban elmaradt.
Az úszásnak és a tornának köszönhetjük, hogy Réka teljesen egészséges  és 1 éves korára behozta a lemaradást, egy igazi örökmozgó.

Közben megszületett Réka öccse.
2013 május végétől jár Marcsihoz (szintén 3 hónapos kora óta). Roli szintén az úszásnak és a tornának köszönheti, hogy egészséges. Nagyon sokáig nem tudta tartani a fejét.
Roli nem szeret merülni, Marcsi nem is erőltette. Magabiztosan úszik karúszóval, szereti a vizet, óra után ki sem lehet venni a vízből.

Az úszás után lehetőség van arra, hogy megetesd a babát, és van játszószoba is. A konyhában és a játszószobában padlófűtés van, így ősszel-télen is nyugodtan leteheted a babát a földre játszani. Mindenkinek csak ajánlani tudom Marcsit és az uszodát. Nagyon jó oktató a gyermekeim imádják és nem utolsó sorban ért a gyerekek nyelvén , egy igazi kincs .

Móni és Tamás, Réka (3) Roli (2) szülei

Réki Roli

 ♥ ♥ ♥

“Tamara kb. 10 hónapos volt, amikor az interneten rátaláltam az uszira. Megkésett mozgás- és beszédfejlődése miatt volt fontos, hogy egy olyan uszodát találjak, ahol nem futószalagon zajlik a babaúszás, hanem emberközpontúan, kis létszámban, baráti légkörben folyik az oktatás. Elsősorban annak örültem, hogy nincs messze az otthonunktól, másodsorban pedig – a személyes találkozó alkalmával – abszolút megfogott, hogy ez nem egy olyan uszoda, ami bárki előtt nyitva áll, hanem csakis és kifejezetten babák, gyerekek részére van fenntartva. Ez több szempontból, de leginkább a higiéniát tekintve fontos, mert nagyon lényeges, hogy olyan vízbe vigye a szülő a pici gyerekét, ami megbízható minőségű. Tamara lassan már 6 éves lesz, de mi még mindig ide járunk úszni – kisebb-nagyobb megszakításokkal -, hiszen megkapjuk, ami már elsőre vonzó volt: kellemes miliő, kedves és segítőkész oktató, kis csoportlétszám. A mozgásunkat tekintve pedig ez az időtöltés nagymértékben és egyértelműen hozzájárult a pozitív fejlődéshez.”

Tamara és Anyukája: Orsi

Tami

 ♥ ♥ ♥

Pin It on Pinterest

Shares
Share This