Szlávik Marcsi babaúszás oktató

Üdvözlünk a Borsika Babaház - Babauszi honlapján!
Follows

Hol vagyunk? Milyen környezetben?

Közvetlen a 3-as főúton belső parkolóval jól frekventált helyen Kerepes szívében a Shaolin templom mellett található a Royal Station Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban találtunk új helyet a Borsika Babauszi számára.

Csütörtök délelőtt és vasárnap délután vannak órák, bejelentkezés szükséges!

Kivel találkozol? Ki tartja az oktatást?

Szlávik Marcsi vagyok babaúszás oktató, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, Babamasszázs oktató, gyógymasszőr.

Saját fotó2006 óta foglalkozom babaúszással. Előtte főként a természetgyógyászaton belül, alternatív mozgás- masszázs terápiával, életmód tanácsadással és gyógy masszázzsal foglalkoztam. Munkám során jött a „felfedezés”, hogy a kezelés helyett, sokkal jobb, fontosabb a megelőzés, és mikor lehet igazán megelőzni? Minél fiatalabb korban J így 2004-ben elvégeztem a babamasszázs oktatói képzést a MAGYE (Magyar Gyermekmasszázs Egyesület) szervezésében. Majd ezen a vonalon dolgozva „véletlenül becsöppentem” egy babauszodába.

Az alapokat Ruzsonyi Ágitól és Kalovits Istvántól sajátítottam el, mely meghatározta további pályafutásom. Úgy gondolom a hazánkban futó „irányzatok” közül a számomra legideálisabbat sikerült megtalálnom. Az évek során több tanfolyamot elvégezve (pl. babawatsu) és a több száz gyermek által szerzett tapasztalatom segítségével igyekszem tudásom legjavát nyújtani és átadni a hozzánk járó gyermekeknek, családoknak.

A foglalkozások során fontos számomra, hogy jó hangulatban, játékos formában segítjük a gyermekeket olyan mozgásformák kivitelezésére, amely a szárazföldön akadályozott. Ezáltal egy vidám, mondókás, éneklős óra keretében játszva fejlődnek mind testileg és értelmileg, mindemellett a szülő, család számára is óriási élményt nyújt.

Kapcsolatfelvétel

Pin It on Pinterest

Shares
Share This